28 november 2015

Stort tillykke til Team Glad


Fredag efter fredag har jeg siddet klistret til skærmen... og jublet af begejstring over mit favorit par Ena og Thomas. De blev ikke spået de store vinderchancer... men Danmark har talt og humør-bomben vandt. Weee :-D

Nu sidder jeg glad og håber... at der rundt om i lille Danmark sidder en flok med dårlig smag i munden, over deres uintelligente kommentarer og barnlige form for mobning.

Ena og Thomas er i den grad vindere i mere end en forstand.


3 kommentarer:

 1. Da jeg slet ikke ser tv mere, har jeg heller ikke set Vild med dans i år, men alligevel har Ena og Thomas været mine favoritter. Jeg synes, det er SÅ godt gået af dem <3

  Fat shaming er desværre meget udbredt, og det gør mig SÅ ked af det, at Ena har været udsat for det - hun er efter min mening en utrolig smuk kvinde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise

   Jeg kan kun være SÅ enig med dig. I mit stille sind, har jeg utroligt ondt af så "små" mennesker, der gemmer sig bag anonymitet... men jeg er desværre bange for, vi aldrig slipper for det (tværtimod)... er det ikke det ene, så er det det andet. Suk!!

   Slet
  2. Det har du ret i Pia, der vil altid være nogle, der slet ikke kan styre sin indre svindehund, når de kan gemme sig bag anonymiteten og sikkerheden bag skærmen.

   Slet