08 november 2015

Dengang da ungerne var knap så forkælede


Skulle vi ikke belemmeres med julekalendere i alle afskygninger, pynt, sindssyge dyre gaver og julesnolder allerede først i november.

Jeg kan godt lide julen... bare ikke i 2 måneder om året :-D

5 kommentarer:

 1. To måneder jul er lige tilpas til mig - i år hygger jeg mig helt vildt med at lave adventsgaver til flere af mine kære - det er ren råhygge for mig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise

   Sådan er vi heldigvis så forskellige :-D Jeg har desværre ikke tiden, men ville elske, hvis andre lavede personlige gaver til mig :-D

   - Pia

   Slet
  2. Tid har jeg masser af, men jeg snyder og køber ting til adventsgaverne - jeg er desværre ikke særlig kreativ i denne periode af mit liv, så jeg skal kun finde på gaverne, købe dem og pakke dem ind :-)

   Slet
  3. Det er helt ok med købte gaver... så længe modtageren kan føle, man har lagt sjæl og hjerte i. Men er det "godt nok"-gaver, så vil jeg hellere undvære.

   Glæder mig iøvrigt til at følge med på din blog, når vi kommer til advent. Skønt koncept du har tilmeldt dig... lige noget for mig, men anede ikke det fandtes :-D

   - Pia

   Slet
  4. Du må være med næste år så Pia, for Jeanette laver det hvert år. Næste år skal jeg nok give dig et praj, når man skal tilmelde sig. Det er SÅ hyggeligt :-)

   Ja, det gælder om at finde på nogle gaver, som modtageren bliver glad for. Det er let nok, når man kender hinanden godt, men det kan være lidt af et sats af lave til en fremmed i blogland - heldigvis fik jeg nogle idéer til Tennas gaver ved at bruge de første dage på at læse hendes blog :-)

   Kram til dig og god weekend <3

   Slet