27 april 2013

Give-away på ”Livets gang”

Min fornemmelse er, at give-aways altid kan få folk til at nærstuderer blogs. Så måske du har lyst til at tjekke min ud??

Min blog ”Livets gang” er en godtepose af mange forskellige ting… kort sagt en blandet landhandel.  Muligvis FOR blandet?? Det kræver ikke mange minutter, at tage en rundfart på bloggen… så betingelsen for at deltage er enkel.

Læg en kommentar, hvor du fortæller, hvad du syntes er godt eller dårligt på bloggen. Du må endelig ikke ligge fingre imellem, konstruktivt kritik er altid god kritik.

Har du lyst til at følge mig via Bloglovin' J, er det selvfølgelig god karma… men det er ingen betingelse.

Præmien du måske vinder for dine 5 minutters udholdenhed, er bogen: ”Stop spild af mad”. En bog der efter min mening burde være i ethvert køkken. Selina Juul er et af min forbilleder… en gæv pige, der virkelig har fået sat gang i ikke bare den danske befolkning.

 

Følg mig via Bloglovin' J

24 kommentarer:

 1. Jeg kan rigtig godt lide indlæggene om kolonihaven. Den hyggelige, dejlige, sunde tid, som vi alle misunder i en lille lejlighed, hvor ventelisten til en kolonihaven er endeløs. Sådan er situationen desværre i Smilets by.
  Men nu er vi flyttet i hus med have, så lige nu har jeg ondt i ballerne og lårene af at rykke ukrudt op af jorden :( But I love it :)
  Følger via bloglovin
  Trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 2. Hejsa,
  Den bog ser rigtig god ud, krydser for det er mig som vinder:0)
  Har kigget lidt rundt på din blog og syntes du har mange gode indlæg om haven og hvad der til høre, men når jeg ser alle dine spændende/inspirende indlæg, syntes jeg dit favrve valg på selve bloggen er meget dyster/mørke.

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away:
  http://kaerholmkrea.blogspot.dk/2013/04/give-away-stof-knapper-og-band.html

  VH Louise

  SvarSlet
 3. hey. jeg er altid glad for en god diy :) så mer af det. af andre generelle råd synes jeg det betyder meget for mig når jeg hopper en på en blog at den er gennemført. dvs at man kan se hvad den handler om hurtigt. headeren, overskrifterne, blogtitlen og billederne især - både på indlæg og i sidebaren skal være inspirerende. det er noget der kommer lige så stille med tiden, og jeg synes også at det er blevet nemmere jo mere man blogger :) så flere billeder er mit råd herfra :)
  desuden skøn bog, håber jeg bliver den heldige :)

  SvarSlet
 4. Super fed give away. Prøver ihærdig at følge princippet og indtænke det i min madplan. Fx bliver en rest risengrød til en omgang pandekager osv. Førstehåndsindtryk af din blog og lidt trist pga farver og layouts. Så jeg bliver ikke inspireret til at læse videre. Men jeg har været rundt omkring og kigge.

  SvarSlet
 5. Skøn giveaway, som jeg selvfølgelig håber kommer til at stå i mit køkken ;-)

  Det ser for mig ud til at være en fin blog du har. Med masser af forskellige ideer, tanker osv. Jeg har desværre ikke nået hele vejen rundt endnu - men er sikker på, at jeg med tiden nok skal lære en ting eller to af dig/din blog ;-)

  God weekend.

  Mvh Lisa H (l_mandrup@hotmail.com)

  SvarSlet
 6. Sikke en skøn give away du har(:
  Jeg følger nu med på bloglovin.

  Jeg kan rigtig godt lide dit design på bloggen. Jeg er specielt vild med din header med sneglen. Det er et rigtig godt billede(:

  minsodeskat@yahoo.dk

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde et gavekort til Chokoladehimlen(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2013/04/give-away-nr-33.html

  SvarSlet
 7. Jeg har måske en lille kritik; dine farver på bloggen er meget mørke/dystre, hvilket sætter stemningen inden man overhovedet har fået læst et indlæg, hvilket desværre er synd :)

  Louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
 8. hej! har læst din blog i lidt tid, og indholdsmæssigt er den fjong ;-). men som mange af de andre også skriver, synes jeg, at layoutet ikke rigtigt passer til stemningen i indlæggene.
  dikte-nie@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Super fed giveaway, jeg går rigtig meget op i ikke at spilde mad, desuden er det altid lækkert med en giveaway :-)

  selinedam@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg kan godt lide indlægget med karsen i æggebægerne :) Jeg vil give nogle af de ovenstående ret i, at bloggens udseende godt kan virke lidt mørk og "dunkel", men på den anden side kan jeg også godt lide, at den er anderledes og ikke ligner mange af de klassiske "hvide" blogs (selvom mange af dem også er indbydende). Sneglen er sjovt hittet på, den passer godt til bloggens navn :)

  SvarSlet
 11. Jeg kan rigtig godt lide din blog, dog synes jeg at dit valg af farver er meget mørke. Du er meget velkommen til at kigge fordi min blog evt blive inspireret. Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk deltager selvfølgelig meget gerne i din give away

  SvarSlet
 12. Har luret lidt rundt, kan godt li din nede på jorden, humoristiske stil. Spændende indlæg med gode ideer, jeg vender helt sikkert tilbage :)

  Yokopop1975@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Hej
  Jeg vil gerne deltage
  Har først lige fundet denne blog, så kan ikke rigtig nævne hverken ris eller ros

  SvarSlet
 14. Jeg synes den sorte baggrundsfarve er meget dyster, og ikke helt passende for din blogs fine indhold :-)

  Super fin giveaway! :-)

  Vh Stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Hej
  Jeg vil gerne deltage i konkurrencen om denne lækre bog.
  Det er en herlig blog hvor man altid finder noget spændende (:

  SvarSlet
 16. Hej
  Jeg kan rigtig godt lide der er mange billeder, og lidt tekst.
  Vil meget gerne vinde bogen!
  Det ville klæde bloggen med lysere farver

  Kh Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej alle

   Hvor er det skønt, I gider tage Jer tiden... har da helt klart fået noget at tænke over (på den gode måde)

   Til mine 2 anonyme deltagere... jeg bliver nød til at bede Jer lægge mail-adresse ind, ellers kan jeg ikke kende forskel på Jer :-D

   Håber jeg får mange gode svar endnu.

   - Pia

   Slet
 17. Jeg kan godt lide dine indlæg om små ideer og DIY.. men også dine indlæg om kolonihaven kan inspirere.. :o) og Katten.. sikke nogle skønne billeder, selvom jeg mest er til hunde..

  Men jeg stemmer i, med de andre.. farverne passer ikke til dine indlæg.. Billedet med sneglen gør, men ikke de dystre grå og sorte farver.. :) Det er jo ikke en gråvejrsdag du skriver om ;o)
  Jeg føler lidt at indlæggene er "presset" sammen i bredden, måske fordi der er så mørkt i siden.. jeg kan ikke helt sige hvorfor, men det er min følelse.. :o)

  SvarSlet
 18. er vild med genbrugsideerne:)
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 19. Skøn give away - Og du har helt ret. Klart en bog der burde stå i ethvert køkken.
  Her hos os smider vi ikke ud, med mindre det er uundgåeligt. Genbrugstanken og og maximal udnyttelse er vores must. Har set bogen, men ejer den ikke, så lægger et lod, og håber at være heldig...

  Dine blogspots synes jeg er meget attraktive. De er spændende, inspirerende og alsidige. Er vild med dit design, og ikke mindst den skønne snegl. Dine mørke farver skaber for mig spænding, der kun giver mig lyst til at søge videre. :-)
  tina@mipex.com

  SvarSlet
 20. Stop spild af mad er et mantra her i familien, så jeg vil elske at vinde bogen :)

  Jeg er ikke vild med dit layout, men til gengæld tror jeg, at jeg skal prøve at lave din diy frø Ü

  SvarSlet
 21. Jeg vil rigtig gerne deltage :-)

  fine.christensen@gmail.com

  SvarSlet
 22. Jeg har lige kigget lidt igennem, og det der fangede mig først; dit layout er helt forfærdeligt. Jeg synes det er så synd, for du skriver rigtigt fint, og dine billeder er også flotte. Tror det ville hjælpe en del hvis du ville gøre det lysere, og skriften mørk - for din blog er netop meget blandet, og så virker det meget bedre med en hvid/lys baggrund - og når du opretter indlægget, kan du klikke på billederne, og trykke på ekstra stor - det er RIGTIGT flot!

  Jeg håber det er okay, med min kommentar - ville ihvertfald elske at vinde den :)
  christinachili.blogspot.com
  m-ii-m@hotmail.com

  SvarSlet