07 august 2012

Billeder fra en "sommerdag"


Arbejdet kommer igen til at gribe forstyrrende ind i mit blog-liv/have-liv... i morgen starte jeg for fuld skrue igen. Så jeg har brugt noget af dagen på at sorterer billeder. Her er lidt fra en "sommerdag", som jeg ikke har fået vist.


De yndigste blomster... hvad den hedder, ved jeg ikke. Sådan er det stortset med alle stauder og buske, vi har i haven. Men efter jeg er begyndt at se mig omkring på andre have blogs, har jeg fået blod på tanden... og stor lyst til at lære mere.


Her en mere af slagsen. Aner ikke hvad træet hedder. Ved ikke om de små æble lignende bær kan spise?? Men et ved jeg... det er et træ, der næsten er i alle kolonihaverne omkring os.


Fuglende må jeg endelig ikke glemme... det vrimler med dem, men så må jeg vist hellere tilstå, de lever godt hos os. Hjertetræet på nederste billede er godt nok dødt i toppen, men de bruger det flittigt til udkikspost.

Afslutningsvis... et virkeligt virkeligt dårligt billede af en tudse. Fokuseringen er helt gal, men jeg gemmer det nu alligevel, til jeg får en ny chance.


2 kommentarer:

 1. Jeg skulle mene, at der er tale om et rønnebærtræ - og bærrene kan du dermed sylte til gelé :) Om de kan bruges til andet end det, er jeg ikke klar over, men geleen er i hvert fald en klassiker!
  Super hyggeligt billede af fuglene :)
  Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nina ;-D

   Tak for det svar... måske jeg kigger mig lidt om efter gele-opskrifter, jeg er jo lidt af en mad nørd ;-D
   Pia

   Slet