10 december 2013

Poo-pourri... crap-shooter


Hæ hæ... nu kan jeg gå den søde juletid med alt for meget mad og alkohol i møde, velvidende at jeg kan "skjule", at min stakkels mave... slet ikke kan tåle alt det, jeg udsætter den for :-D

På Rikkes blog Cupcake-stylisten... deltog jeg i en give-away, hvor man skulle fortælle om sin pinligste/skørreste oplevelse på et toilet... jeg var en at vinderne. Dog ærgede det mig, at der ikke var flere der deltog... jeg havde sådan glædet mig til et godt grin.

Give-awayen havde Rikke lavet i samarbejde med Poo-pourri... lige nøjagtig den side du skal klikke ind på, hvis du mangler en anderledes gave her til jul. Mange forskellige varianter, æteriske olier, 100% nedbrydeligt og meget miljøvenligt. Kan det være bedre??

Tænker du: " Hvad er det, hun fabler om?" Så er det en spray, der kan skjule... den lugt mænd klapper i hænderne over og syntes er ihhh så fantastisk. Mens vi kvinder, forlader toilettet i håb om, at der ikke står en uden for døren.

4 kommentarer:

 1. Kære Pia T.nisse - ja, det er bestemt en julegave af de anderledes. Men nøj hvor bliver man glad for den - især når man er mange om toilettet!! Der kan vindes mere Poo-Pourri på facebook poopourridk - hver søndag i advent. God jul til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tine
   ... jeg er allerede vild med min :-D
   - Pia

   Slet

 2. Kig forbi bloggen og deltag i min super fede jule give-away
  Der er 4 stk. FLASH UP på højkant :D

  http://www.fashionbysterup.dk/2013/12/den-fedeste-jule-give-away.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stephanie
   Ja, det er en superfed give-away... jeg desværre ikke kan deltage i, da jeg af princip ikke bevæger mig rund på face book.
   - Pia

   Slet