09 april 2012

SkærtorsdagFørste gang jeg har været i haven i år… vejret var nogenlunde, det blev dog hurtigt hammerkoldt og i huset var der kun små 5 grader. Kunne det da bare snart blive sommer.

Efter vinterns forfald… var det hurtigt at spotte, hvad der helst skulle laves i år. For det første… hegnet. Grimt, gammelt men ikke mindst… væltet. Det burde ikke være det store problem, for det nye hegn blev allerede indkøbt… for 2 år siden.
Næste projekt… terrassen. Den gamle sandkasse er ikke mange sure sild værd… og hvis ikke børnebordet bliver gjort noget ved, tjaaa så ryger det vist også på bålet eller losseren.

Sidste store projekt… indtil videre. Køkken/soverummet. Her trænger det til en god klat maling og nyt på gulvet. Det har jeg dog ingen billeder af i denne omgang… det lignede mildest talt Hiroshima J

Brian har allerede lagt et stort stykke arbejde dernede, men han er jo heller ikke så kuldeskær, som jeg. Der er blevet klar til at plante både ude og inde J eller det vil sige, vi skal først have fundet nye kapilærkasser til drivhuset. Svært… for de findes vist ikke i runde mere, og det er dem, vi helst vil have.
Det var vist det for denne omgang… vi havde et par hyggelige timer, inden vi igen røg på cyklerne hjem. Iiihhh guder hvor var der koldt L  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar