14 maj 2014

En pinlig teenager-pengegave (DIY)


Hvad er mere "pinligt" end... når ens onkel og tante kommer med fødselsdagsgave. Og man ved bare, man skal arbejde for sagen, for at få fingrene i kronerne. Man skal selvfølgelig helst gøre det, uden at blive alt for rød i kammen, selvom samtlige gæster sidder og kigger på en og skriger højt indvendig af grin :-D Brian og jeg er snart løbet tør for "pinlige" gaver, men her er den sidste på stammen. Har du tilfældigvis en... så send endelig et link :-D

Men altså... pengegaven til Jonas, som allerede har et godt øje til pigerne, var en pakke kondomer... om han allerede springer på nogen, ved vi ikke, og vil egentlig helst være fri for at vide :-)

Vi købte en pakke kondomer, som vi forsigtigt skar op i den ene ende af æsken, det kan nemt gøres, uden det kan ses  (TJEK FOR GUDS SKYLD, AT KNIVEN IKKE ER KOMMET I NÆRHEDEN AF KONDOMERNE)


Skar hul på en enkelt og tog forsigtigt kondomet ud.


Lagde pengene i...


Og skubbede kondomet tilbage i pakken...


Pakken blev forsigtigt limet sammen... og pakket i gavepapir bagefter. Vi syntes, vi var skide sjove... mens Jonas syntes, vi var dybt åndsvage. Hæ Hæ!!!!

En anden gang... tror jeg dog, jeg vil vedlægge et print af brugsanvisningen i plakat-format... eller noget. Jeg har ialtfald planer på "tegnebrættet".


Ingen kommentarer:

Send en kommentar