13 marts 2016

Ting jeg ikke forstår


Hvorfor er det... at smukke blomster som hyacinter og liljer skal stinke dufte så kraftigt?? - Jeg får hovedpine... og de er nu forvist til altanen.

Loven om salg af hovedpinepiller?? Du ved, den der med, at man kun må købe en pakke med 20,- stk. i håndkøb på f.eks. en tank eller i en butik. Godt så, det er ok... det skulle efter sigende nedsætte selvmordsforsøg. Men hvad er formålet... når alle og enhver kan gå op apoteket og købe lige nøjagtig det antal piller, man ønsker i 20 stk. pakninger??

Hvorfor er det... at nogen mænd tror, de er sexede i en beskidt undertrøje?? - Til orientering... det er kun Bruce Willis i de gamle Die Hard film, der kan slippe godt afsted med det.

Hvorfor er det... at et øget indtag af fiberrig mad, har en meget uheldig bivirkning?? - Frygter politikerne en skønne dag, sender mig en Methan afgift med posten :-/

Hvorfor er det... mit telefonselskab har lukket i weekenden, når jeg sidder med en spritny telefon... og ikke aner noget om hverken den ene eller anden kode?? - Totalt nederen specielt fordi, den har indbygget kamera, jeg ikke kan vente med at prøve.


3 kommentarer:

 1. Det der med hovedpine pillerne, så tænker de nok at selvmorderne når at bliver træt i fingerne af at trykke dem ud af blisterpakkerne :-D

  Og det er for pokker vel ikk B der går rundt i sådan en undertrøje :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha... nej, det får han sgu'da ikke lov til :-D Vi sad og så en af filmene, hvor jeg syntes, det var sin plads, at han fik ren besked.

   Med hensyn til pillerne... hvis man virkelig er kommet derud, tager man nok gerne de trætte fingre med, mon ikke??

   Slet
  2. Jo man tager sikkert gerne vabler og alt muligt andet med :-(

   Hahaha jeg skulle bare lige sikre mig at det ikk var B :-D

   Slet