06 juli 2015

Første weekend før ferien


"Ude godt... hvis venner man har. Hjemme dog bedst... hvis konen er rar"

Pyyhh hvor har vi haft et hårdt program. 90 års fødselsdag afholdt på Hotel HøjbySø. Vi ankom til hotellet, 15 minutter før festen startede.


Hotellet er et gammelt plejehjem, men rigtig hyggeligt og "stand-hotel" agtig :-D Iøvrigt... kan det passe, at sjællændere er højere end jyder?? Ha ha... toiletterne er ialtfald :-D

Maden vi fik var skøn... rejecocktail på tallerken, roast beef med ovnbagte grønsager, kartofler og masser af god SOVS, is, kage og frugter. Natmad bestående af snitter.

Vi skulle desværre være ude af hotellet kl. 10.30 næste dag, så vi nåede kun lige akkurat at få morgenmad. Ærgerligt at vi ikke kunne få en dag længere på hotellet, for vi var godt nok en anelse balderet, da vi kørte derfra.

Vi havde taget færgen over, så vi besluttede os for at køre til Fyn og overnatte der... men vi fortsatte nu til Fredericia. Overvejede i et split-sekund at tage hele turen til Randers og Gizmo... men det havde på ingen måde været forsvarligt.

Vi ankom monster-sultne til Fredericia, smed bilen ved en grill-vogn, men spottede heldigvis Cafè Efes, hvor vi valgte at spise.


Magen til lækre krydrede kartoffelbåde... skal man lede længe efter. Og smør-møre bøffer... holder bare så meget. Dog er der et enkelt problem med lækkert mad, når man er træt og sulten... det trækker så meget i øjenlågene og hele kroppen skreg på SENG!!!

2 sekunders gang fra cafeen... ligger Hotel Gammel Havn. Her måtte vi bare overnatte, det kunne ikke være anderledes. Med far i tankerne, var det lidt grineren, at vi fik et værelse... når efternavnet er Haun :-DHotellet er et gammelt sømands-hotel... og med skråvinduer på vores værelse, var det ikke mindre end stegende hedt. Men... sove det kunne vi, på trods af de mange måger, der fløj skrigende rundt. Desværre var der ikke mulighed for aftensmad på hotellet, man burde måske derfor kalde det for "bed and breakfast" så vi måtte en tur i byen. Café Efes blev igen vores redning, for selvom klokken var over 22, smækkede de lynhurtigt en pizza sammen til os. De reddede mit liv :-D Se det er god kundeservice.Vi gik lidt rundt i byen... og kunne simpelthen ikke stå for "rust-vognen". Så vores bil sådan ud, havde jeg ikke været ked af "røde myrer" :-D

En lyn-weekend med "små" 500km i bil... så har man vist fået nok. Alle de gamle knogler skreg på udstrækning. De næste par dage skal gå med udelukkende ingenting... og forkælelse til en fornærmet lille kat.Ingen kommentarer:

Send en kommentar