08 november 2014

Dem jeg ikke fik takket for

Der sker så meget i det lille hjem... og på arbejdsfronten, at jeg har syltet indlæg om vundne give-aways. Det betyder dog ikke, at jeg ikke er vildt begejstret for de ting, jeg har været så heldig at vinde. Så med dette indlæg, vil jeg sige tak til alle de bloggere (i uvilkårlig rækkefølge), der på det seneste har udtrukket mig som vinder :-D

Tak til Dorthe med bloggen Online art... "Bølle" er nu under stor jubel overdraget til en af familiens guldklumper.Tak til henholdsvis Katja med bloggen Kasia... og Pia med bloggen Pia Lyngs verden... for super-seje dobbelt øreringe. De hvide fra Katja og de sort/hvide fra Pia.Tak til Finn og Eva med bloggen Fantast-fabrikken... for de skønne kugle-lamper, jeg vandt i valgfrie farver.

Billedet lånt fra samme blog

Tak til Mille med bloggen helt & aldeles... for muligheden for at opleve Food festivalen på tæt hold.


Sidst men ikke mindst... tak til Anja med bloggen Boligblog.com... her var jeg heldig at vinde et gavekort til Paper Collective. Så når jeg engang bliver færdig med renoveringen af min stue, skal der nyt kunst på væggene.

Selvfølgelig har jeg linket til alle... og jeg vil helt klart forslå, at du "klikker" ind og tager en tjekker på de blogs, jeg følger... der er virkelig noget for enhver smag.

2 kommentarer:

 1. Hold da op et held du har med dig. Tillykke med de skønne gevinster :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina

   Tak for din kommentar :-D

   Ja... jeg har været rigtig heldig, men jeg følger også mange blogs.

   - Pia

   Slet