06 november 2013

Eucerin-produkter


IIIhhh altså... hvor skønt!! På Mettes blog Kirkesjov... har jeg været så heldig at vinde en sponsoreret goodiebag bestående af:

"1 stk DermatoCLEAN Cleansing Milk (200 ml):
Ekstra mild og effektiv rensemælk – skylles af med vand.

1 stk DermatoCLEAN Clarifying Toner (200 ml): 
Opfriskende skin-tonic som genopretter fugtniveauet i huden.

1 stk DermatoCLEAN 3 in 1 Cleansing Fluid (200 ml):
Den lette løsning på ferien, efter en fest eller en travl morgen. Mild og effektiv øjenmakeup-fjerner, ansigtsrens og skin-tonic. Alt i ét – især velegnet til sart hud og brugere af kontaktlinser.
Klinisk dokumenteret effekt og skræddersyet til det sarte område omkring øjnene.

1 stk DermatoCLEAN Eye Makeup remover (125 ml):
Mild og effektiv øjenmakeup-fjerner, som også er ideel til vandfast øjenmakeup. Den er tilpasset øjnenes sarte pH-værdi. *= Kun i øjenmakeup-fjerneren er der lidt blå farve.

1 stk AQUAporin Face light (40 ml):
Meget let géle-agtig ansigtscreme, som nemt trænger ind i huden. Perfekt som base uden at tilstoppe porerne. Den stimulerer dannelsen af nye vandkanaler i huden og efterlader huden smidig, blød, så de tørre linjer i huden bliver reduceret."

Jeg glæder mig i den grad til at afprøve produkterne. Hvis de har den lovede virkning, kan jeg se frem til hud, jeg ikke går og bliver irriteret over. Det at produkterne forhandles på apotekerne gør for mit vedkommende, at jeg stoler mere på dem... men det er en helt anden historie. ;-D

1000'ende tak til Mette, som nu er skyld i, jeg får lov til at afprøve produkterne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar